Monday, January 30, 2012

Chemistry is FUN

 

huarghhh ! ngantok sangattt . dah kalau ngantok , pergilah tido tuuu . heeeww , maghrib lee , tak baek tido time nih , on9 pesbuk takper pulakk . yayaya ! okayy ,ape cite pasal kimia ni ? FUN ?? indah tak paham pnn kimia nihh .act , tadi kann indah buat experiment kimia tu . orang laen da lame buat , tapi kelas indah jugak yang ketinggalan . takpper , tak kesah pon . indah kalau time kimia , sumpah tak tipu indah memang ngantok . memang buat taik mata la dalam makmal tu . wihee :D . 
tapi hari nii , blaja kimia tak ngantok ponn . sebab  nyer , indah kena buat experiment .dan disebabkan jugak indah bawak nset , dengan baek hati nya kiteorang pon apa lagi . Snap Snap jap . wohhooo ! 

inilah kerja indah .









takder keje ambik gambar , naseb gambar indah skett je , ni nak ambik pun kene cover , kang tak pasal cikgu nampak ,  byebye la nset jawab nyer ~~

2 comments:

Zaki Muhammad said...

As Salam
Singgah sini buat pertama kalinya.
Ikut kamu juga.
Hurmm wah untunglahkan bila ke sekolah dapat bawa telefon selular.
Masa saya dulu tak adanya pun nak beri bawa.
Budak-budak sekarang canggih. Hhehehe

Indah Shafie said...

hehe ! ni pun senyap2 bawak . pandai2 la cover . hehe