Saturday, October 20, 2012

High Heel Shoes

20/10/2012
Assalamualaikum :) 

Tadi tetiba datang mood rajin pergi search kasut dekat google . Mula mulaa tengok adik indah si Awie tu kusyuk hadap laptop . then tibe tibe dia tnya indahh " kak lang , ce tengok ni , okay dok ? " indah pun tengok laa dekat laptop . OhMyAdikkuuu!  rupa nyaa dia duk layan website zalora 
dia suruh indah tengok kasut . wahh , cun weiyh . harga pun okay laa .

then , tiba tiba datang idea nak cari kasut tapi high heel . eh , high heel memang kasut punn kann . alaa , yang macam nii 






comel kann ? lawa kan ? haaa , berkenan yang warna hitam oren tuu . ehh , tapi indah tak penah jumpa lagi kasut ni face to face . eheh . and masalah nya ni high heel . jalan sploh langkah dah tercungap cungap . so , baik tak payah pakai . kan .




1 comment:

Haruno Hana 하나 said...

lawaa :D suka yg pink n biru, dua last tu ^^ tapi Hana tak suka heels, suka flat aje