Thursday, January 17, 2013

Pilihan Raya Kecil SMKBAS 2013

17/12013

Assalamualaikum :)

Hari nii rajin nak update blog banyak banyak banyak sebab rase lame dah tak tengok blog nii . kesian diee . eheee. okay , hari ni first time indah mengundi untuk pemilihan ketua pelajar and penolong ketua pelajar . syok sikit tahun ni sebab student boleh pilih sendiri , terfikir napee dari tak dari dulu lagi cikgu buat cenggini . baru best sikit ..

Tadi time nak pangkah pangkah blablabla , rase macam awkward gilee . tapi buat buat biasa sajaa . and i vote who suitable for the jawatan yang tertera . just easy la pangkah je . huahua . *jakunnn.

Sepanjanggggggggggggg proses pilihan raya ..

Poster everywhere ..







with the calon ketua pelajar lelaki dan perempuan .

Fira and Aiman .
*aku xtahu pasai ape aku buat no 1 . nak buat peace sebnarnya -__-

Nak je ambik gambar dengan calon calon yang lain .segan sebenar nyeee . kekeke.



2 comments:

Diya Sesame said...

jemput join.hadiah ada jubah,maxi dress & rm100 cash!
http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

Diya Sesame said...

jemput join.hadiah ada jubah,maxi dress & rm100 cash!
http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html