Tuesday, February 26, 2013

Ciri-ciri suami pilihan

27/2/2013

Assalamulaikum:)

Chewaaahh , tajuk menggedik gile . sekolah tak habis lagi dah nak fikir pasal kawin . hoho , tapi tak salah kalau kite nak plan dari awal kan , then berdoa akan bertemu dengan pasangan pilihan kite tu . eheh

Tadi dalam kelas ,ustazah ajar pasal kaifiyat dalam perkahwinan . then , ustazah amik ketas kosong kerat jadi setengah pastu pas pas dekat sume orang . ustazah suruh la tulis ciri ciri suami / isteri pilihan . Ustazah cakap jangan main main, tulis betul betul . senyap kejap kelas . mase tu indah tak tahu nak tulis ape . so , indah tulis je pakej penting . ecececece . hehehe 

Dah siap sume sume hantar dekat ustazah . Tapi tak tulis name masing masing la dekat ketas tuu . Boleh pulak ustazah bace semuaaa .tapi , bukan la ade orang tahu pun kann . Lepas habis bace , ber doa ramai ramai supayah Allah temukan jodoh yang kita nak . Amin ..





2 comments: