Wednesday, May 15, 2013

Selamat Hari Guru

15/5/2013


Assalamualaikum

Baru 15 hb dah wish . kene wish awal ni sebab esok indah tak pegi sekolah . Tadi duk godek godek blog , tengok ade sorang abang blogger ni buat doodle baru lagi . Comel pulakk tu . Eeee , geram titeww tauww . *ayat mintak penampar k.

Sebab die cakap boleh amik , so indah pon amik laa . hehe ,indah buat lebih kurang macam kad la kott . Okay, memang kad .Jeng jeng jeng 


doodle cute credit to : FizGraphicDotCom




2 comments:

Haruno Hana 하나 said...

terima kasih kepada semua cikgu di seluruh Malaysia! :D

p/s : untuk memudahkan blogger lain komen, better buang word verification :) pergi settings, bahagian comment, thick pada No untuk Word Verification dan save :)

Indah Shafie said...

@Haruno Hana 하나

thank you :) akan diubah secepat mungkin . hihi