Tuesday, October 30, 2012

Akhir nya Siap Juga Penguin Comel :)

30/10/2012

Assalamualaikum :)

Eksited nak update blog . hadoi , act , semalam indah on twitter .. then sajee ar stalk twitter orang tuu , orang nii . dah bosan kann . then , ter'stalk' laa twitter orang ni . errr , ter la sangat .. FizieFirdaus . haa , ni laaa orang nyaa . dekat situ ade link blog dia ,indah click laa . bile bukak ,hambik kauu . #OhMy! 

dalam blog dia tuu ada tunjuk cara nak buat penguin 3D yang comel comel gituu . bahan dia senang cari sebab dekat rumah indah berlambak kertas warnaa . terus pergi ambik kertas tuu then sepantas kilat buatt .
Semalam hasil nya macam nii




and hari ni hasil nya macam nii ..


letih la jugak sebab banyak kertas yang kecik kecik pastu kene lipat pulak banyak banyak . hiashh . tapi tetap tabah kan hati buat semua ni. 
Dan hasil nyaa .....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





Please say something . Ia sangat sangat Comel !  bagi indah la comel . and i make it for someone .
lalalalallalala ~kalau anda anda semua nak buat jugakk , KLIK SINI .
Selamat Mencuba . :)




4 comments:

Noor said...

WOW..pndainyer wat origami ni..msti cute..

Indah Shafie said...

hehe , comel kan :) try la buat .

QasehCinta EkmalYana said...

jemput join GA..:)
http://qasehcinta88.blogspot.com/2012/10/segmen-2nd-anniversary-giveaway-by-qcey.html

warna warni said...

comel..jom singgah..
http://warnawarniituindah.blogspot.com