Saturday, October 27, 2012

Mesti , harus , wajib BELI !

27/10/2012
Assalamualaikum :)

Bilaa time cuti rayaa ginii sememang nya takda keje nak buat . so , novel laa peneman di setiap waktuu. Indah bace novel since indah umur 10 tahunn . muda lagi mase tuu .. novel pertama yang indah bace novel Cinta Merissa. mase tuu tak tahu lagi erti sebenar benar cintaa . bace punn sekeratt . then berbulan bulan kemudian baru sambung bace balik . Bila dah nak darjah 6 , haaaa , pengaruh dari kakak and mak sedara yang mendorong indah jadi KakiNovel . hehe :)

Sampai laa indah form 4 sekarang ni haa . berlambak kott novel dekat rumah indah . kalau dikiraa semua harga novel dekat rumah indahh , sampai kott beribuu . hohoho .. act , bagi indah beli novel ni takk membazir punn . sebab dah hobi membaca .. lagi punn novel ni takder laa unsur unsur negatif . sekadar cerita rekaan yang mungkin di alami oleh semua orang . yang jadi negatif nyaa bilaa  bace novel sampai pukul 2 ,3 pagi then bangun lewat pegi sekolah ( aku la tuuu ) ..

Okayy , sekarang baru masuk point untuk tajuk di atass . okay , hari tuu indah pergi popularr then beli novel Hijab Sang Pencinta . best weiyhh . thumb up !  indah eksited nak beli buku ni sebab yang ni last punya tajuk . buku nii ada 3 tajukk .


haaa , ni laaa . indah dah bace semua dahh . tapi bila indah pergi sekali lagi popularr dengan Ili , indah terjumpa satu buku . indah macam pelik laa . aiikk , ade lagii kee sambungan ? then , indah bace laa sinopsis diee . haaa , sah lagi sahih , memang sambungan . Heee , nak beli !! ade sesiapa nak belanja buku tuuu ? pleaseee  ( muke tak malu nihh )


RM 19.90 . 
Sape nak belanjaa ? ^_^




1 comment:

Anis Amirah said...

da bli sunan musafir..Suka gila buku tu..